• Nr. 1 webshop voor huisnummerpalen
 • Supersnelle levering
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig en weersbestendig
 • Snelle levering, ook bij maatwerk!

Verboden toegang borden

Geen ongewenste bezoekers

Niemand wil ongewenste bezoekers, maar hoe maak je dat duidelijk kenbaar en wat is rechtsgeldig? Een verboden toegang voor onbevoegden bord met een verwijzing naar artikel 461 van het wetboek van strafrecht is een goed begin. Je kunt deze borden bij Informatiebord.nl kopen in allerlei formaten en soorten. Dat kan een relatief eenvoudig standaard verboden toegang bordje zijn, maar je kunt dit ook combineren op een samengesteld toegangsbord waarop meerdere verkeers- of terreinregels kenbaar worden gemaakt.  Je kunt als eigenaar van een eigen terrein altijd aangeven dat mensen (in het algemeen) altijd ongewenst zijn. Iedereen is daarmee dus per definitie onbevoegd en strafbaar, maar je kunt ook eigenaar zijn van een winkel of park met een parkeerplaats op eigen terrein. In dit geval in waarschijnlijk niet iedereen onbevoegd tijdens kantoor- of winkeltijden, maar wel na een bepaalde tijd. Bij Informatiebord.nl vind je altijd het geschikte bord verboden toegang voor jouw eigen terrein.

Soorten verboden toegang borden

Informatiebord.nl heeft het grootste assortiment verboden toegang borden voor eigen terrein, priveterrein en bedrijventerrein. Dankzij de unieke SignEditor kun je geheel naar eigen inzicht en wensen jouw eigen priveterrein borden en verboden toegang bordjes ontwerpen en bestellen. Uiteraard kun je ook kiezen voor de gestandaardiseerde verboden toegang bordjes voor onbevoegden volgens artikel 461 van het wetboek van strafrecht.  Als bedrijf heb je vaak een eigen terrein wat toegankelijk is voor zowel voetgangers als automobilisten. Bij het betreden van de parkeerplaats wil je bezoekers informeren over de regels die van toepassing zijn op jouw eigen terrein, waaronder dus ook de melding dat het terrein verboden is voor onbevoegden. Overige boodschappen kunnen betrekking hebben op parkeren, de gereden snelheid of dat er camerabewaking aanwezig is. Zo'n bord wordt ook wel een toegangsborden genoemd, omdat bezoekers worden geïnformeerd voordat ze een terrein betreden. We hebben een specifieke categorie voor de uitgebreidere eigen terrein en toegangsborden, die je helemaal kan personaliseren en ontwerpen naar eigen inzicht. 

De prive terrein en verboden toegang bordjes in deze categorie focussen zich meer op het verboden toegang aspect in combinatie met verboden toegang voor onbevoegden volgens artikel 461 wetboek van strafrecht. De meest bekende variant is het blauwe verboden toegang bordje in de afmeting 400x200mm. Deze variant is er ook met een vrij invoerbaar veld waarin je zelf jouw eigen naam, bedrijfsnaam of naam van de Vereniging van Eigenaren kunt invullen. Zo laat je zien wie de eigenaar is van het terrein, wat niet betreden mag worden door onbevoegden. 

Verboden toegang borden en bordjes

Verboden toegang borden en bordjes zijn over het algemeen altijd bestelbaar als aluminium verkeersbord met dubbel omgezette rand, of als vlak alupanel bord. Een eigen terrein verboden toegang bord met dubbel omgezette rand heeft een aantal voordelen ten opzichte van een vlak bord. Borden met een dubbel omgezette rand zijn eenvoudig te gebruiken in combinatie met onze montage-adviesmodule. Zo heb je altijd geschikt bevestigingsmateriaal voor jouw verboden toegang bord. Denk daarbij aan een flespaal (inclusief bijpassende beugelset), een variabele beugelset voor montage op een bepaalde paal of lichtmast, een muurbeugelset of spijlenhekbeugelset. Bekijk alle oplossingen voor het monteren van een verboden toegang bord met dubbel omgezette rand in de productgroep bevestigingsmateriaal
Eigen terrein verboden toegang bordjes zijn over het algemeen permanent, waardoor een zo lang mogelijke levensduur wenselijk is. Borden met een dubbel omgezette rand zijn buitengewoon stevig, vervaardigd uit aluminium en nagenoeg hufterproof. Bovendien worden alle borden verboden toegang standaard voorzien van een UV-werend + anti-graffiti beschermlaminaat. In tegenstelling tot goedkope kunststof bordjes, die eenvoudig kapot gemaakt kunnen worden of snel verkleuren omdat de opdruk niet beschermd is tegen UV licht. 

Bordje verboden voor onbevoegden

Naast het standaard bordje verboden toegang voor onbevoegden heb je ook diverse andere bordjes, zoals niet betreden borden. Het verschil tussen een verboden toegang bord en een niet betreden bord is nihil. Je zou kunnen zeggen dat een bordje verboden toegang voor onbevoegden de meest herkenbare variant is, waarbij altijd wordt verwezen naar het welbekende artikel 461 volgens wetboek van strafrecht. In tegenstelling tot een niet betreden bord, welke juist vaak wordt gecombineerd met het officiële veiligheidspictogram verboden toegang. Omdat je met de SignEditor op Informatiebord.nl echter zelf alle vrijheid hebt in het samenstellen en personaliseren kun je deze twee uitingen ook samenvoegen op één bord. Zo krijg je een misschien nog wel duidelijk verboden toegang niet betreden bord. Enkele voorbeelden van samengestelde verboden toegang bordjes in de afmeting 2:1.

Verboden te betreden

Naast alle varianten van de verboden toegang borden zijn er ook diverse varianten die min of meer hetzelfde vertellen. Bijvoorbeeld borden met betrekking tot het betreden van een prive of eigen terrein. Het misschien wel bekendste -en meestvoorkomende- bord is het verkeersbord ‘Het betreden van dit terrein geschiedt op eigen risico’, waarmee je bezoekers / betreden informeert over het feit dat het er risico's kleven aan het betreden van het terrein en dat die risico's voor eigen rekening van de betreffende persoon zijn. Vaak worden dit soort borden uitgevoerd in combinatie met een tekst priveterrein of eigen terrein. Daarmee is het terrein dus niet verboden voor onbevoegden, maar geldt dat het terrein mag worden betreden op eigen risico.

Verboden in te rijden bord

Een bord wat ook veel toegepast in soortgelijke situaties als bij een verboden toegang voor onbevoegden bord, is een verboden in te rijden bord. Natuurlijk, dit bord heeft ook in openbare verkeerssituaties een eigen officiële RVV betekenis, toch worden dergelijke combinaties veel toegepast om in geval van een eigen terrein of bedrijventerrein aan te geven dat de desbetreffende weg of ingang verboden toegang is voor gemotoriseerde voertuigen (verboden in te rijden). Een verboden in te rijden bord wordt ook veel toegepast in combinatie met een tekstuele toelichting, zoals verboden in te rijden, met uitzondering van bewoners en bezoekers. Deze variant zie je veel terug bij Verenigingen van Eigenaren met een eigen terrein / parkeerplaats. Een verboden in te rijden bord kan echter ook toegepast worden in een tijdelijke verkeerssituatie wanneer het rijverkeer gestremd is, maar deze tijdelijke variant heeft minder raakvlakken met het niet betreden van een terrein.

Wat is het artikel 461?  

De meeste verboden toegang borden hebben een verwijzing naar artikel 461 van het wetboek van strafrecht. Maar wat betekent dit nou precies en wat staat er in dit specifieke artikel 461? De letterlijke vertaling is als volgt:
“Hij die, zonder daartoe gerechtigd te zijn, zich op eens anders grond waarvan de toegang op een voor hem blijkbare wijze door de rechthebbende is verboden, bevindt of daar vee laat lopen, wordt gestraft met geldboete van de eerste categorie.”
Met andere woorden, iemand die zich op een andermans terrein bevindt zonder daarvoor toestemming te hebben, is onbevoegd, mits hij daarop gewezen is. Doet hij of zij dit alsnog, dan maakt diegene inbreuk op het eigendomsrecht van de bezitten van de grond op het terrein. En dat is strafbaar. Sterker nog, je kunt zelfs de politie inschakelen en dat kan de persoon een boete opleveren van enkele honderden euro's. Zoals hierboven genoemd moet de desbetreffende persoon hier wel duidelijk op gewezen zijn alvorens het betreden van het priveterrein. 
Met onze verboden toegang artikel 461 bordjes zorg je dus altijd voor de juiste informatievoorziening. Dit is niet alleen de duidelijkste vorm, maar ook nog eens een voordelige oplossing. Zeker als je het vergelijkt met het plaatsen van een hoog hek waar niet overheen geklommen kan worden. 

Gepersonaliseerd verboden toegang bord

Zoals hierboven benoemd kun je met de SignEditor super snel en eenvoudig zelf borden combineren, bewerken en personaliseren. Daarin zijn de mogelijkheden voor het maken van een eigen terrein verboden toegangsbord zo goed als eindeloos.  Ook kun je in de meeste SignEditor ontwerpen kiezen voor het toevoegen van een bedrijfslogo. Dit zorgt voor een stukje extra herkenbaarheid en draagt bij de informatievoorziening van het verkeersbord. Als bedrijf of organisatie is het bovendien vaak een extra stukje reclame als het bedrijfslogo duidelijk zichtbaar is. We kunnen hier trouwens nog veel verder in gaan en zelfs verkeersborden, waaronder dus de eigen terrein verboden toegang borden, compleet ontwerpen aan de hand van de corporate huisstijl van het bedrijf. Zo sluiten alle verkeers-, tekst en informatieborden op het terrein aan bij de uitstraling en herkenbaarheid van het bedrijf. 

Eigen informatiebord ontwerpen

Dankzij de unieke SignEditor is het eenvoudiger dan ooit om je eigen verkeersborden en informatieborden te ontwerpen. Altijd gegarandeerd de hoogste kwaliteit borden, met dubbel omgezette rand, (retro)-reflecterende opdruk en een uniek UV-werend anti-graffiti laminaat. Start met een blanco ontwerp, of bewerk een bestaand product. Zodra je in de SignEditor bent kun je eenvoudig diverse vooraf ingestelde zones beperken met tekst, iconen of symbolen. Zo kun je eenvoudig geld besparen door van drie of vier losse borden, een bord te maken! Een aannemelijke situatie is een eigen terrein bord, met een verboden in te rijden bord, met een betreden op eigen risico bord en tot slot een verboden toegang bord. Zo doen we dat in onze SignEditor:

Verboden toegang bord bestellen

Een verboden toegang bord kopen op Informatiebord.nl is super eenvoudig! Veruit de meeste van deze verboden toegang bordjes zijn standaard en kun je zelf nog eenvoudig bewerken, door jouw bedrijfsnaam te benoemen, de kleur te veranderen en de afmeting te bepalen.
Heb je al een verkeersbord verboden toegang voor eigen terrein gezien die voor 99% aansluit op jouw wensen? Kies dan op de productpagina alleen nog de afmeting en reflectieklasse en plaats het bord in de winkelmand. Verkeersborden van TrafficSupply onderscheiden zich in kwaliteit en levensduur. Alle parkeerborden zijn standaard (retro)reflecterend,  net zoals officiële verkeersborden langs de openbare weg. Dit betekent dat ook bij donker of slecht weer het verboden toegang bord goed zichtbaar is. Bovendien zijn alle  borden vervaardigd uit aluminium en voorzien van de bekende verkeersbord dubbel omgezette rand en zijn alle borden standaard voorzien van een UV-werend anti-graffiti laminaat. Dit resulteert in een vandalismebestendigheid van 99% en een levensduur die op kan lopen tot wel 15 jaar!
Via de montage-adviesmodule voeg je eenvoudig het benodigde bevestigingsmateriaal toe aan jouw order. Je hoeft alleen maar een keuze te maken in de wijze van montage. Komt het geen toegang bord bijvoorbeeld op een muur of hekwerk, een bestaande (licht)mast of op een (nieuwe) verkeersbordpaal? Maak jouw keuze en zie direct de bijbehorende bevestigingsmiddelen. Een overzicht van alle bevestigingmiddelen is er natuurlijk ook!

Koop nu je verboden toegang bord bij Informatiebord.nl

 1. Al onze verboden toegang en eigen terrein borden zijn reflecterend en standaard voorzien van een anti-graffiti laminaat
 2. Wij produceren al onze verboden toegang en eigen terrein borden zelf
 3. Onze eigen terrein en verboden toegang borden zijn 99% vandalismebestendig en hufterproof
 4. Zelf online jouw eigen terrein borden ontwerpen, personaliseren en optioneel te voorzien van een eigen logo of ontwerp
 5. Levertijden van 2 tot 4 werkdagen
 6. Altijd de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs

 

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

HuisnummerpaalKopen.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4722 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops