• Nr. 1 webshop voor huisnummerpalen
 • Supersnelle levering
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig en weersbestendig
 • Snelle levering, ook bij maatwerk!

Lever je eigen ontwerp aan

Gerelateerde producten

Informatiebord buiten

Als je op zoek bent naar een informatiebord voor buiten, ben je bij Informatiebord.nl aan het juiste adres! Onze informatieborden zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden en blijven langdurig zichtbaar. Het maakt niet uit of je informatieborden nodig heeft voor een industrieterrein, een parkeerplaats of een woonwijk, wij hebben altijd de juiste oplossing voor u. Onze informatieborden zijn standaard voorzien van reflecterende folie, zodat ze ook in het donker goed zichtbaar zijn.

Informatieborden

Naast informatieborden voor buiten hebben we ook een ruim assortiment aan informatieborden voor binnen. Of u nu op zoek bent naar een informatiebord voor op kantoor, in een ziekenhuis, een school of een winkelcentrum, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze informatieborden zijn gemakkelijk te monteren en passen bij elk interieur. U kunt kiezen uit verschillende maten en stijlen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Informatiebord maken

Wilt u liever zelf een informatiebord maken? Ook dat is mogelijk bij Informatiebord.nl. We bieden verschillende materialen aan waarmee u uw eigen informatiebord kunt maken, zoals blanco aluminium borden, losse folie en beletteringsmateriaal. U kunt zelf uw ontwerp maken en wij zorgen ervoor dat uw informatiebord er professioneel uitziet. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Levensduur van een informatiebord

De levensduur van een informatiebord is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gebruik, de locatie en de weersomstandigheden. Onze informatieborden zijn echter van zeer hoge kwaliteit en kunnen tot wel 20 jaar meegaan. Door de toepassing van het anti-graffiti beschermlaminaat blijft het bord goed beschermd tegen vandalisme en beschadiging, wat de levensduur nog verder verlengt.

Informatieborden kopen op Informatiebord.nl

Bij Informatiebord.nl kun je gemakkelijk en snel informatieborden kopen met jouw eigen design of ontwerp. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment van hoogwaardige informatieborden voor binnen en buiten, of ervoor kiezen om zelf een informatiebord te maken. Onze informatieborden zijn niet alleen van hoge kwaliteit en duurzaam, maar ze zijn ook nog eens heel gemakkelijk te monteren. Je kunt ervoor kiezen om het bord zelf te monteren of u kunt gebruik maken van onze montage service. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat het informatiebord op een professionele manier wordt gemonteerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat het bord veilig en stevig hangt.

Informatieborden zijn een belangrijk onderdeel van de communicatie tussen bedrijven, organisaties en hun klanten en gebruikers. Het gebruik van informatieborden zorgt voor duidelijkheid, veiligheid en efficiëntie. Of je nu informatieborden nodig heeft voor de bewegwijzering op een bedrijventerrein, voor de aanduiding van parkeerplaatsen of voor de aanduiding van nooduitgangen in een hotel, wij hebben altijd de juiste oplossing voor je! Naast onze standaard informatieborden bieden we ook op maat gemaakte oplossingen aan. Hierbij kunt u denken aan het aanpassen van een standaard informatiebord naar uw eigen ontwerp of het ontwerpen en produceren van een volledig nieuw informatiebord. Onze ontwerpers denken graag met u mee om tot de perfecte oplossing te komen voor uw specifieke wensen.

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

HuisnummerpaalKopen.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4712 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops