Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  HuisnummerpaalKopen.nl heeft het grootste aanbod verkeersmaterialen op maat van de Benelux. Huisnummerpalen produceren wij in eigen beheer, dus snelle levertijden!

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van HuisnummerpaalKopen.nl met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl

Bevestigingsmiddelen om huisnummerbordjes te monteren

Heb je een huisnummerbordje laten maken en wil je die bevestigen op een bermpaal of muur?

Op Huisnummerpaal kopen hebben wij alle benodigde bevestigingsmaterialen om een bordje op een paal of gevel aan te brengen.

Heb je een complete huisnummerpaal met bordje(s) bij ons besteld dan leveren wij die altijd ‘kant en klaar’ gemonteerd af. Het bordje of de bordjes worden door ons op de paal bevestigd met een montagekit.

Wil je een huisnummerbordje bevestigen dan zijn er verschillende montagemogelijkheden:

Montagekit
Bevestiging met een professionele kwaliteit montagekit dieonder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Perfect voor het monteren van vlakke aluminium bordjes op diverse soorten ondergrond zoals bijvoorbeeld de kunststof bermpalen.


Dubbelzijdige industrietape
Krachtige Industrie-tape van 3M met een optimaal aanpassingsvermogen aan de te plakken oppervlakken. Deze flexibele, krachtige plakband kenmerkt zich door een goede slagvastheid bij temperaturen onder de 0 °C, een goede weekmakerbestendigheid en een zeer snelle hechting.

Het is niet nodig om het te plakken oppervlak vooraf te reinigen met een primer of om het te plakken oppervlak vooraf op te ruwen.

Schroeven en pluggen voor montage aan de gevel
Het is mogelijk om in de huisnummerplaatje schroefgaten aan te laten brengen zodat het bordje op een eenvoudige manier aan de muur of gevel te gemonteerd kan worden. De montageset bestaat uit 4 schroeven met bijbehorende pluggen. 

Er kunnen situaties of uiterlijke wensen zijn die de voorkeur voor een houten paaltje boven een kunststof paal hebben. Uiteraard is het mogelijk om de bordjes met een schroef op een houten paal de bevestigen. Dit heeft niet de voorkeur omdat hout door de invloed van water en vocht gaat rotten en hierdoor geen lange levensduur heeft. De kunststof bermpalen hebben geen last van invloeden van vocht en water.

naar bevestigingsmiddelen