• Nr. 1 webshop voor huisnummerpalen
 • Supersnelle levering
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig en weersbestendig
 • Snelle levering, ook bij maatwerk!

RVS afzetpalen

Robuuste RVS palen

Het eerste dat opvalt aan onze RVS afzetpalen, is hun robuuste karakter. Gemaakt van RVS, bekend om zijn sterkte en duurzaamheid, zijn deze palen bestand tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om intense zon, stromende regen, of ijzige kou, onze afzetpalen kunnen het aan. Maar wees gerust, deze sterkte gaat niet ten koste van hun esthetiek. Dankzij hun strakke en minimalistische design, vormen onze RVS afzetpalen een subtiele, maar toch opvallende toevoeging aan elke omgeving. 

Onze RVS afzetpalen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters - Ø60mm, Ø76mm, Ø89mm en Ø102mm - waardoor ze zich naadloos aanpassen aan uw specifieke behoeften en de esthetiek van uw ruimte. Bovendien bieden we verschillende uitvoeringen aan, afhankelijk van de behoeften. Kies voor vaste afzetpalen voor permanente afbakening, of voor onze uitneembare versies met een driekantslot of cilinderslot voor flexibiliteit. Deze laatste optie is ideaal voor situaties waarin je de behoefte hebt aan tijdelijke toegangscontrole, zoals bij evenementen, calamiteiten of in voetgangersgebieden tijdens bepaalde uren. Het onderhoudsvrije aspect van onze RVS afzetpalen maakt ze nog aantrekkelijker. Deze palen behouden hun mooie uiterlijk zonder enige inspanning van uw kant. Geen roest, geen verkleuring, alleen een blijvend mooie uitstraling die de tand des tijds doorstaat.

Stel je voor, een rij glanzende RVS afzetpalen die de ingang van jouw bedrijfsterrein markeert, of een reeks stijlvolle palen die een veilige wandelroute creëert in een park. Misschien gebruik je ze om een terras af te bakenen, of om voertuigen te weren uit voetgangersgebieden. Waar je ze ook voor gebruikt, onze RVS afzetpalen zullen niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een georganiseerd en esthetisch aangenaam straatbeeld.

In een tijdperk waarin het uiterlijk van de openbare ruimte steeds belangrijker wordt, bieden onze RVS afzetpalen een naadloze balans tussen praktijk en presentatie. Neem bijvoorbeeld de bruisende winkelstraten in het hart van de stad. Onze afzetpalen dienen als elegante geleiders, die de stroom van voetgangers op drukke dagen kanaliseren en tegelijkertijd de stoep vrijhouden van geparkeerde auto's en fietsen. Ook in een rustige woonwijk kunnen onze palen een verschil maken. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om kindvriendelijke zones te creëren, waar kinderen veilig kunnen spelen zonder angst voor voorbijrijdend verkeer. En dankzij hun strakke design en glanzende afwerking, zullen ze het uiterlijk van de buurt alleen maar versterken. Of wat dacht je van een groot evenemententerrein of festival? Onze uitneembare RVS afzetpalen met cilinderslot of driekantslot bieden een praktische oplossing voor tijdelijke toegangsbeperkingen. Wanneer het evenement voorbij is, kunnen ze eenvoudig worden verwijderd en opgeslagen tot de volgende keer.

Koop nu jouw RVS afzetpalen op bij TrafficSupply

Wat jouw behoeften ook zijn, de keuze voor onze RVS afzetpalen betekent kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en design. Je investeert in een product dat jarenlang meegaat, weinig onderhoud vergt en altijd zijn strakke, professionele uitstraling behoudt.
Bij TrafficSupply streven we ernaar om producten te leveren die zowel esthetisch als functioneel zijn. Onze RVS afzetpalen zijn daar een perfect voorbeeld van. Met hun robuuste constructie, onderhoudsvrije eigenschappen en strakke design zijn ze een toevoeging die elke ruimte verfraait en structureert. Met Informatiebord.nl kiest u voor betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende klantenservice. Kies voor onze RVS afzetpalen en verfraai, structureer en bescherm uw openbare ruimte op een stijlvolle en efficiënte manier.

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

HuisnummerpaalKopen.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4722 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops