• Nr. 1 webshop voor huisnummerpalen
 • Supersnelle levering
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig en weersbestendig
 • Snelle levering, ook bij maatwerk!

Huisnummerpalen

Met reflecterende lichtgevende bordjes. Opvallend en zichtbaar.

Opvallende reflecterende huisnummerpalen of huisnummerborden.

Zorg dat jouw woning goed vindbaar is.

Woningen zijn niet altijd even goed vindbaar. Nog te vaak wordt kostbare tijd verloren omdat woningen onvoldoende vindbaar zijn. En als elke seconde telt, wil je dat de hulpdiensten jouw woning snel vinden. Hulpdiensten zijn daarom groot voorstander van reflecterende huisnummerpalen! Dit geldt bij uitstek in buitengebieden bij donker of slecht weer. Een reflecterende huisnummerpaal aan het begin van de oprit is dan geen overbodige luxe.

Op Huisnummerpaalkopen.nl stel je eenvoudig jouw huisnummerpaal met reflecterend huisnummerbord samen. Door de reflectie is het huisnummer lichtgevend bij slecht en donker weer! Bepaal de opdruk, kleur en het lettertype en zie gelijk een live-preview. Geleverd binnen 2-3 werkdagen!

Bestel hier jouw huisnummerbord of paal

Alleen duurzame materialen.

De huisnummerpaal is vervaardigd uit 100% gerecycled kunststof. Dit materiaal is sterk, weersbestendig, heeft een extreem lange levensduur en geen onderhoud nodig. Het huisnummer wordt verlijmd in de bermpaal waar uitsparingen in zijn gemaakt zodat het huisnummerbordje verzonken ligt in de paal. Hierdoor is er minimale kans op inwatering aan de bovenzijde. Er zitten altijd twee uitsparingen in een huisnummerpaal, wat altijd de mogelijkheid biedt voor twee bordjes onder elkaar (enkel- of dubbelzijdig)

Het huisnummer is een aluminium plaatje met afgeronde hoeken met daarop een hoogwaardige retro-reflecterende folie klasse 3 waarop het huisnummer geprint is. De print wordt vervolgens nog afgewerkt met een anti-graffiti beschermlaminaat.

Bekijk alle mogelijkheden

Personaliseer zelf eenvoudig online.

Selecteer de gewenste uitvoering. Wil je bijvoorbeeld een huisnummerpaal met één huisnummerbordje of twee huisnummerborden? Of heb je liever een huisnummerbordje met daaronder een pijl- of tekstbordje? Zodra je een basisproduct hebt gekozen kun je deze zelf naar wens aanpassen en personaliseren. Pas de kleur en teksten aan en selecteer vervolgens of deze enkel- of dubbelzijdig uitgevoerd moet worden.

Start hier met jouw huisnummerbord

Populaire keuzes

Klik op het product om deze vervolgens naar jouw eigen wensen te personaliseren.

Eenvoudig zelf te plaatsen.

Huisnummerpalen zijn eenvoudig te plaatsen. Ons advies is om de paal circa 400mm in te graven. Het los meegeleverde grondanker kan eenvoudig door het voorgeboorde gat geschoven worden en zorgt voor extra stevigheid en verankering. Tot slot, zorg er voor dat de grond rondom de huisnummerpaal goed aangestampt is.

Huisnummerpalen worden altijd voorgemonteerd inclusief bordjes geleverd. De reflecterende bordjes worden door ons voorgemonteerd. Dit doen wij met speciale kit, specifiek geschikt voor deze toepassing en materialen. Omdat de bordjes in een uitsparing liggen welke aansluit op het standaard formaat van de bordjes hoef je je geen zorgen te maken dat de bordjes los komen of eruit gepeuterd kunnen worden!

De mogelijkheden zijn eindeloos.

De huisnummerpalen zijn multifunctioneel in gebruik. Natuurlijk worden deze het meest toegepast in buitengebieden  in combinatie met één of meerdere lichtgevende huisnummers. Er zijn oneindige mogelijkheden, denk daarbij aan:

 • Bermpalen voor op priveterrein met aanduidingen zoals spelende kinderen of stapvoets rijden;
 • Bermpalen met routeborden voor o.a. fiets- of wandelroutes;
 • Bermpalen met nummeraanduidingen voor bijvoorbeeld campings of vakantieparken
 • Bermpalen voor aanduidingen hondenuitlaatplaatsen (of juist niet)

Bekijk alle mogelijkheden

Veelgestelde vragen over huisnummerborden en -palen.

Waar en hoe kan ik mijn product personaliseren?

Personaliseer eenvoudig jouw huisnummerpaal en/of huisnummerbord op maat voor jouw specifieke situatie.  Als je dit icoon Bewerken bij een product ziet staan kan je van dat product de tekst, kleur en eventuele pictogrammen naar eigen inzicht aanpassen.

Moet ik zelf de bordjes in de huisnummerpaal monteren?

Nee, dat is niet nodig. Huisnummerpalen worden altijd voorgemonteerd inclusief bordjes geleverd. De reflecterende bordjes worden door ons voorgemonteerd. Dit doen wij met speciale kit, specifiek geschikt voor deze toepassing en materialen. Omdat de bordjes in een uitsparing liggen welke aansluit op het standaard formaat van de bordjes hoef je je geen zorgen te maken dat de bordjes los komen of eruit gepeuterd kunnen worden!

Hoe kan ik een los huisnummerbord op een gevel monteren?

Losse huisnummerborden worden standaard geleverd zonder bevestigingsmateriaal. Je kunt bij losse huisnummerborden via onze webshop wel op de productpagina kiezen voor de volgende opties:

 • inclusief dubbelzijdige industriële tape (geschikt voor montage op vlakke gladde gevel).
 • inclusief voorgeboorde gaten (geschikt om tegen een gevel te schroeven).

Welke reflecterende opties zijn er?

Alle huisnummerborden zijn standaard minimaal klasse 3 retro-reflecterend. Er is daarnaast nog een optie beschikbaar welke nog extra opvalt: geel/groen fluorescerende bordjes.  Deze (huisnummer)bordjes zijn naast klasse 3 retro-reflecterend, ook nog eens fluorescerend. Dit is een speciale geel/groene basis folie welke extra opvalt in het donker. Dit is alleen mogelijk bij kleurcombinaties met een groene tekst of groene achtergrond.

Hoe wordt een huisnummerpaal in de grond geplaatst?

Huisnummerpalen zijn eenvoudig te plaatsen. Ons advies is om de paal circa 400mm in te graven. Het los meegeleverde grondanker kan eenvoudig door het voorgeboorde gat geschoven worden en zorgt voor extra stevigheid en verankering. Tot slot, zorg er voor dat de grond rondom de huisnummerpaal goed aangestampt is.

Kan ik zelf op een later moment ook een bordje toevoegen aan mijn huisnummerpaal?

Dat kan zeker. Alle reflecterende huisnummerbordjes hebben eenzelfde afmeting van 119x109mm.
Als je reeds een huisnummerpaal hebt staan, waar je bijvoorbeeld een tekst- of pijlbord aan toe wilt voegen dan hoef je alleen het bordje los te bestellen. Deze kan vervolgens in een van de beschikbare uitsparingen gemonteerd worden door middel van kit.

Kan een huisnummerpaal ook dubbelzijdig uitgevoerd worden?

Ja, alle huisnummerpalen hebben de optie om enkelzijdig of dubbelzijdig uitgevoerd te worden. Deze keuze krijg je altijd bij het personaliseren van jouw huisnummerpaal. Mocht er een pijlbord aanwezig zijn dan zal deze -in geval van een dubbelzijdige uitvoering- altijd gespiegeld worden aan de achterzijde.

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

HuisnummerpaalKopen.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4723 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops